USD: EUR:
... в Запорожье
Де купити найкращі гамаки?

Де купити найкращі гамаки?

Туристичний гамак — це класика. Він часто барвисто витканий з міцної бавовни та досить великий, щоб лежати поперек. Насправді це краще рішення для вашої спини. У тканинному гамаку ви лежите, зручно і надійно звернувшись, в будь-якому положенні. Сон в тканинному гамаку — це особливе враження.

Гамак для подорожей

Дорожній гамак використовується під час кемпінгу, трекінгу або подорожей. Завдяки легкому синтетичному волокну вони ідеально підходять для активного відпочинку. Він майже нічого не важить і дивно малий в складеному вигляді. Як фанат подорожей, швидше за все гамак завжди у вашому рюкзаку. Він підходить як для короткого обіднього виїзду в парк, так і для ночівлі на свіжому повітрі.

Родзинкою є гамаки з тентом і захистом від комарів, незамінні в тропічних та субтропічних регіонах. Тут ви надійно захищені від настирливих комах вночі і можете спокійно розслабитися навіть під час дощу.

Різні варіанти кріплення

Різні типи також кріпляться на різній висоті. Чим вище положення для сну, тим більше свіжого повітря може циркулювати між вами і підлогою. Зміям, комахам та іншим небажаним відвідувачам також буде складно дістатися до вас. Однак чим вище вхід, тим складніше вам буде забратися в гамак.

Який матеріал підходить для гамаків?

На офіційному сайті інтернет-магазину Terra Incognita ви знайдете безліч гамаків для самих різних сфер використання. У виробництві гамаків використовуються найрізноманітніші волокна. Бавовна найкраще підходить для вашого будинку, балкона або саду. Матеріал дуже стійкий. Однак він важкий, але в цій області застосування це не має значення.

Якщо ви плануєте використовувати гамак на вулиці, то купуйте з надлегких синтетичних волокон. Як сам килимок, так і мотузки і ремені зроблені з легкого синтетичного волокна. Цей матеріал має ту перевагу, що його можна згорнути дуже компактно.

Що пропонує гамак

Гамак забезпечує максимальний комфорт для сну, коли ви лежите по діагоналі або поперек нього. Існують моделі, розраховані на двох, і моделі, здатні витримувати навантаження до 200 кг.

Гамак — це нова форма задоволення. Ви можете використовувати його на обідній перерві в офісі або потусуватися з друзями під кронами дерев на вихідних. До речі, жаркими літніми ночами набагато крутіше спати в гамаку в власних чотирьох стінах, ніж в ліжку.

Туристичний гамак — візьми в дорогу

Гамак дозволяє розслабитися. Плавне погойдування полегшує перехід у фазу сну. Це сприяє розслабленню, що надзвичайно важливо в разі довгих гірських походів для відновлення сил. Він розслабляє м’язи та забезпечує навіть кращий відпочинок, ніж матрац. Для деяких це засіб від безсоння. Купити гамаки можна на сайті магазину Terra Incognita. Запрошуємо переглянути весь асортимент.

0