USD: EUR:
... в Запорожье
Баскетбольний клуб «Запоріжжя» зіграє з БК «Одеса»

Баскетбольний клуб «Запоріжжя» зіграє з БК «Одеса»

Завтра, 7 лютого, о 18:00 у палаці спорту «Юність» відбудеться баскетбольна гра Суперліга Парі-Матч БК «Запоріжжя» – БК «Одеса».

Про це повідомляють у прес-службі команди.

Три поразки поспіль на старті чемпіонату вболівальники “Одеси” вже давно забули. Команда Олега Юшкіна поступово нарощувала свою міць і тепер може піднести сюрприз будь-якому супернику в українському чемпіонаті. У січні одесити видали чергову успішну серію в Суперлізі, чим забезпечили собі позитивний баланс у графі перемоги/поразки. Вражаючий злет БК “Одеса” зупинили “Черкаські Мавпи”, які в останній грі перемогли “моряків” на їх майданчику, де двома днями раніше був битий “Київ-Баскет”. Беззаперечним лідером “Одеси” та одним з найяскравіших гравців усього чемпіонату є Брюс Мессі. Окрім чотирьох легіонерів у ростері одеського клубу вистачає досвідчених українських виконавців, чиї імена всім добре відомі широкому загалу – Артамонов, Носков, Щепкін, Кадигроб, Новіков.

У нинішньому сезоні запоріжці ще не перемагали “моряків”: 77:87 вдома та 94:84 на виїзді. “Одеса” – традиційно непоступливий і незручний суперник для “Запоріжжя”, але якщо у матчі першого кола гості приїжджали до палацу спорту “Юність” не в якості фаворита, то теперішній візит “моряки” однозначно розцінюють як шанс набирати обов’язкові очки. Однак чи віддасть перемогу суперникам команда Валерія Плеханова навіть без Лью Столлворта це ще питання.

«Ми знаємо про те, що “Одеса” це команда вище середнього рівня, а ми об’єктивно нижче. Тому нам треба, по-перше, виконувати чітко установку на гру, по-друге, підвищити свій відсоток, і по-третє, викорінити з себе ментальність тих, хто програє. Коли команда виходить пограти, а не виграти, результату добитися дуже важко. Ця гра буде дуже важливою і визначальною для нас. Якщо ми хочемо стрибнути вище 7-8 місця, то домашні матчі відпускати не можна. Звичайно проблемою є відсутність основного розігруючого Лью Столлворта, якого не буде ще довго, сьогодні 10-й день його травми, але реабілітація йде дуже повільно. Травма дійсно серйозна, термінів відновлення поки що ніяких немає. Найближчі 2-3 тури ми його точно не побачимо. Крім того, захворів Антон Буц, всі інші працюють в звичайному режимі. Підготовка стандартна – відео, розбір суперника і напрацювання елементів їх позиційного нападу. Дуже хочемо, щоб наші вболівальники нас підтримали. Прагнемо повернутися на стежку перемог, хочеться, щоб молоді хлопці почали надавати нам допомогу і щоб ми нарешті подарували радість нашим уболівальникам», – розповів головний тренер БК “Запоріжжя” Валерій Плеханов.

БК “Запоріжжя” вкрай необхідна підтримка власних уболівальників у чергових битвах Суперліги Парі-Матч. Саме ваші емоції та допомога можуть бути вирішальними у цих двобоях. Тому приходьте та підтримайте своїх! Тільки разом ми переможемо!


Читайте також:

#saveZTR: у Запоріжжі припиняє своє існування найтитулованіша команда

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0