USD: EUR:
... в Запорожье
Артилерійська установка, бойова броньована машина та особовий склад: втрати рашистських окупантів у Запорізькій області за 30 травня

Артилерійська установка, бойова броньована машина та особовий склад: втрати рашистських окупантів у Запорізькій області за 30 травня

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції, а також та знищують живу силу і техніку ворога.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Протягом минулої доби завдяки умілим діям та майстерності наших воїнів було знищено:

  • 12 осіб особового складу окупантів (13 поранено);
  • одну самохідну артилерійську установку;
  • одну бойову броньовану машину;
  • одну одиницю автомобільної техніки.

Як вже писав «Перший Запорізький», у ніч на 30 травня під Оріховом солдат-строковик Національної гвардії з допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу «Ігла» збив уже третій за місяць російський штурмовик СУ-25 «Грач».

Крім цього, у Мелітополі в черговий раз з невідомих причин спрацював вибуховий пристрій. Вибухнув автомобіль у районі центральної площі. За збігом обставин, як повідомляють місцеві жителі, поряд знаходилася племінниця псевдогубернатора, яка є членом окупаційної військово-цивільної адміністрації Мелітополя.

Підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони продовжують виконувати поставлені завдання, ведуть оборонні дії завдаючи втрат противнику по всій довжині лінії фронту в зоні відповідальності.

Підрозділи Національної поліції продовжують виконувати завдання із забезпечення громадського порядку, здійснюють патрулювання та супроводження колон.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності. На територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій, очищують місцевість від мін та вибухових предметів.

Захисники Запорізького краю знищили «глушилку» зв’язку окупантів та два безпілотники: втрати ворога


Читайте також:

Рекордна кількість руйнувань за добу: ворог нещадно обстріляв Гуляйполе, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0