USD: EUR:
... в Запорожье
Арсен Аваков

Арсен Аваков "відзначив" Запорізьку область за порушення карантину

Голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час засідання Кабміну розповів, що Запорізька область увійшла в п’ятірку “лідерів” за порушення карантинних умов.

За словами міністра, за час карантину правоохоронці виписали більше 10 тисяч штрафів. Адмінпротоколи становили на супермаркети, ресторани і кафе.

“Лідером порушень в галузі об’єктів громадського харчування стала Рівненська область – 26 випадків, коли з порушеннями працювали кафе і ресторани. Харківська – 14, Донецька – 17, Запорізька область – 12. В тому числі і ресторани в Києві. Їм вже виписали адміністративні протоколи. Сподіваємося, суди нас підтримають”, – розповів Аваков.

Читайте також: У Запорізькій області вже майже 300 людей захворіли на COVID-19

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Ольга2020-05-07 04:47:39
Та, да. Полностью с вами согласна.
Микола2020-05-06 15:36:22
Як Ви вважаєте, ті хто морально принизив дитину, яка знімала відео, як хлопці зривають прапор повинні понести покарання? Так, підлітки не праві в своїй поведінці. Але так принижувати тринадцятирічну дитину - це також не є правильним. Ми так, що всіх дітей будемо принижувати за, якісь їх неправильні вчинки? Це не є гарним прикладом! Дорослі дядьки знущаються над дитиною - це божевілля.