USD: EUR:
... в Запорожье
700 поліцейських та 100 військових забезпечать безпеку запоріжців на свята

700 поліцейських та 100 військових забезпечать безпеку запоріжців на свята

На всі порушення та провокації правоохоронці будуть реагувати рішуче у рамках діючого законодавства.

Про це повідомляє пресс-служба ГУНП в Запорізькій області.

Виконання завдань керівництва МВС, з 16 серпня все підрозділи поліції Запорізької області перейшли на посилений варіант несесії служб. На базі обласного керівництва поліції у круглосуточному режимі працює Ситуаційний центр ГУНП для координації дій структурних та територіальних підрозділів, оперативної обмінної інформації, можливостей швидкого прийняття рішення у разі зміни оперативної установки. К охрана публічної безпеки та порядок залучають усі структурні підрозділи поліції (співробітники оперативних служб, групи швидкого реагування патрульної поліції, діалогії поліції, патрульної поліції, кінологів, вибухотехніків та слідчо-оперативні групи).

23 серпня на території Запорізької області відбудеться більше 30 заходів у разі святкування Дня державного флага, в якому за участі більше семи тисяч громадян.

Більше всього заходів (більш сорока) очікується 24 серпня до 30-го годовщину Незалежності України. За попереднім даним, у святковий час примут участі більше 12 000 громадян. У ці дні на охорону суспільного порядку буде залучено більше 700 поліцейських та 100 військовослужбовців.

Нагадаємо, рано вранці 20 серпня на трасі Харків-Сімферополь сталася жахлива ДТП, в якій загинули п’ятеро людей, серед яких троє дітей. У поліції розповіли, що водій автомобіля Opel Astra виїхав на зустрічну і зіткнувся з Mercedes-190. В результаті Mercedes опинився в кюветі, де автомобіль загорівся.

Читайте також:

У Запорізькій області відновлюють міжміське залізничне сполучення

У Запорізькій області п’яний водій легковика влетів на зустрічній в мотоцикл: двоє постраждалих

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Arhivarius2021-08-24 00:13:44
В 1848 году цисарь (император) Австро-Венгрии фон Габсбург за участие галицийских карателей в кровавом подавлении восстания русинов пожаловал Галиции,входившей тогда в состав его империи, желто-синий флаг. Инициировала это событие его мать Мария-Терезия, поскольку прапор империи был красно-синий. Она же собственноручно пришила на него бахрому. С тех пор галицийцы с этим прапором не расставались. С ним они пришли в 1918году и на Украину в составе оккупационных войск Германии, Австро-Венгрии и Польши. С ним расстреливали восставших рабочих "Арсенала" в Киеве. Батальон "січових стрільців" под командой Вильгельма фон Габсбурга (погоняло - Василь Вышиваный) под этим прапором расстреливал рабочих нашего Александровска. Немцы с поляками тасовали и короновали правителей в Киеве. То Винниченка, то Скоропадского, а Петлюру даже трижды. Скоропадский решил показать,"хто у хаті хазяїн" и с этой целью перевернул прапор "догори дригом". С тех пор он сине-желтый. Вероятно, националисты ностальгируют по 300-летней империи Габсбургов, когда Львов был Лемпертом. Поэтому и мечтают восстановить статус кво времен Марии-Терезии. Вот такая история с географией.
серп2021-08-23 13:38:50
Именно он. Думаете америга?
Гегемон2021-08-22 18:35:48
Чёрт побери ! Кто же угрожает безопасности запорожцев на праздники ? ? ? Неужели Путин ? ? ?