USD: EUR:
... в Запорожье
35-річний запоріжець погрожував підірвати гранату в будівлі ГУНП

35-річний запоріжець погрожував підірвати гранату в будівлі ГУНП

В Запоріжжі чоловік напідпитку увійшов до будівлі ГУНП на вулиці Матросова, та заявив про те, що має при собі гранату.

У приміщення обласного управління поліції зайшов чоловік напідпитку і заявив, що зараз всіх підірве. Чергові поліцейські не розгубилися і знешкодили “терориста”. Вибухових пристроїв при ньому виявлено не було.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального Кодексу України. За нетверезу витівку чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


Читайте також:

Мешканцю Дніпрорудного, який через ревнощі підірвав свою дівчину гранатою, дали 10 років

Назад у минуле: якими були легендарні кафе радянського Запоріжжя, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Гость2020-10-12 16:01:09
Да уж. Одной гранаты очень мало для такой большой концентрации преступников в полицейской форме в одном здании
Следак2020-10-12 15:49:29
Как выяснилось, задержанный террорист -- участник АТО (антинародной террористической организации), служивший в печально известном батальоне "Айдар". Все эти "добровольческие" карательные батальоны набраны из уголовного элемента и майданного сброда. Даже "Торнадо" в составе МВД на 3/4 состоит из уголовников - рецидивистов во главе с многократно судимым "командиром". Слава Украине ? ? ? Управляет этими уголовниками сам министр Аваков, тоже уголовный элемент, но высокого ранга, имеющий уже в своих руках практически личную армию для давления на преЗЕдента. Нынешний катастрофический разгул преступности -- порождение так называемой "революции" гидно ..., тьфу ты, гадости !