USD: EUR:
... в Запорожье
3 серіали, які варто подивитися цієї осені

3 серіали, які варто подивитися цієї осені

Пандемія COVID-19 внесла істотні корективи в плани виходу фільмів і серіалів у 2020 році. Частина шоу, які спочатку продовжувалися на другий сезон, були закриті, а початок роботи над новими проектами призупинився. Проте, до осені всі платформи підійшли з непоганою лінійкою нових серіалів.

На нас чекає безліч цікавих прем’єр від провідних світових студій. Наступна трійка серіалів заслуговує на особливу увагу.

Ми ті, хто ми є

Дебютний проект італійця Луки Гуаданьїно зовсім недавно стартував на HBO. Головні герої — 14-річні підлітки, Фрейзер і Кейтлін. Вони, як і багато інших тінейджерів, страждають від типових проблем — нерозділеного кохання та кризи ідентичності. На це прямо вказує одна зі сцен у тизері серіалу. Фрейзер дивиться на групу веселих однолітків на пляжі та сумно каже «Вони вважають, що ми якісь дивні…», а Кейтлін йому відповідає «Тебе це хвилює?»

49-річний режисер професійно підійшов до підбору акторів, тож на глядача чекає висококласна гра. Хлоя Севіньї зіграє Сару, матір Фрейзера. Кід Каді на екрані стане Річардом, батьком Кейтлін. А дочка іменитого режисера Мартіна Скорсезе Франческа виступить у ролі веселої та розкутої дівчини Брітні.

Третій день

Здавалося б, до XXI століття людство вивчило Землю вздовж і поперек. Незвіданих куточків суші та моря просто не залишилося, залишився лише космос. Однак є біля узбережжя Британії один маленький і непримітний острів, який досі не зазначений на картах. Виявити його самостійно неможливо. Але якщо так захочуть якісь загадкові сили, яким протягом багатьох років поклоняються нечисленні місцеві жителі, доля неминуче приведе тебе на цей богом забутий клаптик землі. А з якою саме метою, розбиратися доведеться вже на місці.

Саме таким незбагненним чином на острів у абсолютно різний час потрапляють дві абсолютно різні людини. Сем (Джуд Лоу) відчайдушно біжить від свого минулого, але зустріч з тутешніми окультистами пробуджує в ньому болючі спогади про пережиту колись травму. Хелен (Наомі Харріс) ж шукає відповіді на важкі питання. Її поява на острові призводить до катастрофічних подій і відвертого кровопролиття …

Встигнути за два тижні

Головна героїня серіалу, юна Кім Ноукс, виросла далеко від цивілізації. Родина переїхала до глушини тоді, коли сім’я втратила батька-годувальника. Мати вважала, що далеко від великого міста у героїні буде більше шансів на виживання. До того ж, саме тут можна познайомити доньку з багатьма цікавими речами. Наприклад, володінням вогнепальною зброєю та боротьбою з представниками дикої природи.

Звичайно ж, ніхто з ровесників дівчата ніколи не розділяв її захоплень. Одного разу Кім відправляється на могилу до близької людини, щоб віддати їй данину пам’яті, проте в підсумку стикається з неприємностями. Кім виявляє себе в центрі кримінальної історії, яка пов’язана з величезною сумою грошей. Героїня потрапляє в пастку через сумку, яка потрапила до неї в руки. Тепер на бідолашну дівчину розпочалося справжнє полювання.

Її шукають не лише поліцейські, але й кримінальні авторитети, які поводяться дуже агресивно. Вони відмовляються від переговорів, тож юній Кім доводиться переховуватися. Що ж буде далі?

Де можна подивитися всі ці прем’єри?

Через пандемію коронавірусу відвідувачів у кінотеатрах стало значно менше. Тож глядачі почали дивитися кращі світові кінофільми та серіали через інтернет. Серед іншого, десятки тисяч українців обирають для перегляду топового контенту інтернет-телебачення.

Одним з найвідоміших провайдерів ОТТ-телебачення є Divan.TV. Окрім рейтингових телеканалів з усього світу, сервіс також пропонує 50000 фільмів на рік у онлайн-кінотеатрі. Список фільмів оновлюється щоденно, що дозволяє обирати найкраще кіно для перегляду з друзями чи в сімейному колі.

Крім того, користувачі Divan.TV отримують доступ до добірки кращих американських та європейських серіалів HBO, CBS, Showtime, Starz та багатьох інших світових студій. За перегляд популярних та нових серіалів не потрібно нічого доплачувати.

Щоб користуватися телебаченням нового покоління, не потрібні контракти та кабелі. Достатньо лише доступу до швидкісного інтернету.

0