USD: EUR:
... в Запорожье
10 тисяч доларів за голову: партизани Мелітополя оголосили нагороду за колаборанта Балицького

10 тисяч доларів за голову: партизани Мелітополя оголосили нагороду за колаборанта Балицького

За словами мера, за такі гроші Балицького можуть усунути самі рашисти.

Про це на брифінгу повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

У захопленому Мелітополі місцеві партизани пропонують за голову колаборанта Євгена Балицького винагороду 10 тисяч доларів.

«Наші партизани сьогодні відкрили судове полювання. По всьому місту розвісили оголошення про те, що за голову основного гауляйтера вони оголосили премію $10 тисяч», — сказав він.

Федоров також додав, що ситуація у місті з кожним днем ​​ускладнюється, а одним із найактуальніших питань є паспортизація та так зване оформлення підприємницької діяльності. Окупанти намагаються змусити українських пенсіонерів та підприємців оформлювати паспорти РФ, погрожуючи, що перші не отримуватимуть пенсії, а другі не зможуть займатися бізнесом.

Раніше ми повідомляли, що з середини червня російська компанія з корінням у Криму незаконно зайняла приміщення «Агротек-Інвест» у Мелітополі, зокрема офіс та склад, і активно користується чужою власністю. Незважаючи на те, що «Агротек-Інвест» відключив усі комунікації в дилерському центрі, загарбники зуміли підключити газ та воду та активно працюють у чужому офісі, користуючись меблями, технікою та територією.

Читайте також:

Будинки зруйновані вщент: рαшиcτи обстріляли Пологівський район

Катують струмом та знущаються: в Енергодарі окупанти продовжують викрадати містян та працівників ЗАЕС

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0